С освет на новия офис на ВМРО в Дупница стартира кампанията на КП "Българските патриоти- ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ" в област Кюстендил

ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021
15.06.2021
размер на текста:

 Предизборната кампания на кандидатите да народни представители КП "Българските патриоти- ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ" от 10-и МИР Кюстендил стартира с освет на новия офис на ВМРО в Дупница в емблематичната сграда в центъра на града. На тържественото събитие присъства и организационния секретар на ВМРО Юлиан Ангелов. Иконата на Свети Георги Победоносец, осветена по време на ритуала, бе подарена от водача на листата Георги Петров на новия председател на ВМРО в Дупница и кандидат за народен представител Христо Михалчев. 

 Юлиан Ангелов поздрави кандидатите за народни представители, членовете и симпатизантите на партията за добрите резултати от изборите на 4-и април и им пожела да надградят постигнатото на вота на 11-и юли.

За това гарантира и водачът на листата за 10-и МИР Георги Петров

Ще продължим да отстояваме националния интерес! Ще ковем политика в полза на България. Решенията, касаещи бъдещето ѝ, трябва да се вземат тук, а не в Анкара, Москва, Брюксел или Вашингтон, категоричан бе Георги Петров.

 

 

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети