Бъдещето на онлайн мобилните залози - какво ни очаква?

DenNews.bg
30.05.2021
размер на текста:

 Бързият темп, с който се развиват технологиите, прави онлайн залаганията все по-лесни и достъпни за всеки потребител. Единственото, от което се нуждаем, е мобилен телефон с добър интернет. Всеки букмейкърски сайт разполага с мобилна версия, а някои от тях имат и мобилно приложение.

Към днешна дата "битката между устройствата" отдавна е спечелена от мобилните телефони, които заемат над 60 процента от посещенията в сайтовете. Това, естествено, засилва и желанието на букмейкърите да предоставят все повече удобства. Така вече можем да направим своите залози, да проверим как върви даден мач или дори да гледаме събитие на живо докато пътуваме към вкъщи, докато сме на разходка в парка или на вечеря с приятели.
Всички букмейкъри предлагат отлични мобилни версии на сайтовете си. Безспорно обаче в Bet365 мобилен сайт ще намерим най-доброто. Компанията с над 20-годишен опит е направила абсолютно всичко необходимо за своите клиенти, за да не намират разлика между предлаганото в десктоп версията и тази на телефона или таблета.
Тук ще можем да намерим всички опции, които има и в сайта на компанията. Богатото меню включва различни спортни събития - футбол, баскетбол, волейбол, хокей, тенис, лека атлетика, бойни спортове, конни надбягвания и други. Голяма част от тях може да се гледат на живо, което е един от най-големите плюсове на Bet365. Естествено, сайтът предлага и огромен избор от казино игри. Те са разпределени в няколко направления. Част от тях са Live, други са популярните слот игри, като има и любимите на много играчи рулетка, покер и други. Когато пък няма актуални събития, можете да се позабавлявате с виртуални спортове, които се провеждат през цялото денонощие и са идеални за "убиване на време", докато печелите пари. Сайтът предлага и добри бонуси и джакпоти.

За съжаление, ако търсим мобилно приложение на Bet365, няма да го намерим сред другите такива приложения в Google Play, а трябва да го изтеглим директно от сайта му. Мобилната верия на сайта е изключително удобна, лесна, достъпна и практична, като разликата с апликацията е, че трябва да влезете през браузър. Всичко е достатъчно добре опростено, за да се ориентира бързо всеки любител на залозите. Тегленето на печалби също е лесно, а сред възможните канали са дебитна/кредитна карта, ePay, банков трансфер и други.

Един от големите плюсове на Bet365 са уникалните опции като "ранно изплащане при 2 гола аванс", връщането на парите при 0:0, "създай залог" и други. Cash out опцията пък е една от най-добрите сред букмейкърите.
Пазарът на смартфоните се развива постоянно, което е гаранция, че един от най-предпочитаните пазари - букмейкърският, също върви с този темп. Това гарантира, че мобилните версии на сайтовете ще ни предагат все повече и повече удобства, ще станат по-бързи и лесни за употреба. Със сигурност ни очакват по-голям брой събития на живо, опции за залагания и най-вече бързина. Една от критиките към някои сайтове е скоростта при избора на някои опции, които изискват секунди за поставяне на залог.

Друго, което някои букмейкъри вече предлагат, а всички останали със сигурност се очаква да въведат, е бонус за клиентите, които ползват мобилните си телефони за залагания.
Като цяло, целта на всички сайтове за залози, е да продължават да скъсяват дистанцията на своите клиенти до спортните събития, да правят времето им " на тяхна територия" все по-приятно и разнообразно и да им дават още повече различни опции за залагане.

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети