Можем ли да получим добър бонус при регистрация в онлайн букмейкър?

DenNews.bg
27.05.2021
размер на текста:

Всеки нов играч, който иска да опита късмета си в онлайн залозите, още при регистрацията си получава бонус от онлайн букмейкърите. Размерът на бонуса е различен и се определя от конкретният букмейкър,Winbet бонус при регистрация е сред предпочитаните от новите клиенти бонуси, но всъщност добрите бонуси вече са станали неразделна част от игрите.

Много често, когато играчът трябва да направи избор на сайт за залози, той първо оглежда промоциите на различните онлайн букмейкъри и какво предлагат в момента.

Могат ли новите клиенти да очакват високи бонуси

Редица букмейкъри се щедри и привличат вниманието на всеки свой нов клиент с по-големи бонуси. Бонусите могат да надвишат до няколко пъти началната депозирана сума от играча. Повечето букмейкъри удвояват сумата на първата надбавка до определен таван - например, ако сте депозирали 10 лева, играта дава предимство да стартитаре с 20 лева. Има букмейкъри, които предлагат тройно поощрение чрез бонус – при депозит от 50 лева, влизате в играта със 150 лева. Предимството е, че за разлика от безплатните залози, тези бонуси могат да се използват за различен период от време и за различни игри.

Какви са най-често срещаните бонуси при онлайн залози

Най-популярният бонус е този при отваряне на сметка или по-известен като бонус „Добре дошли“. Играчите го предпочитат, тъй като увеличава техният финансовият капитал и им дава финансова свобода да импровизират и използват различни системи за залози.
Много сайтове за онлайн залагания предлагат на новите си клиенти бонус под форма на безплатен залог. Определящото при него е, че когато го ползвате, вие не играете с личните си пари, а с предоставения от букмейкъра кредит. Обикновено безплатният залог е равен на стойността на първия направен от вас залог.
Понякога клиентите биват приятно изненадани и с бонус “лоялност”, който се явава неочакван подарък от букмейкъра, който ви приветсва с избора си да играете дълго време с него, а и така компанията опитва да задържи интереса ви.

Какво трябва да знаят новите играчи за бонусите

Бонусите са примамливи и доходоносни, но новите играчи трябва да са наясно, че целта на сайтовете за залози не е да забогатявате, а просто да ви държат ангажирани с играта.
Сумата след предоставен бонус не е налична за изтегляне по сметката преди да са изпълнени заложените изисквания в самата оферта – тоест, парите трябва да се превъртят няколко пъти, преди да можете да ги получите. Бонусите при депозит обикновено трябва да се изиграят три пъти, преди да можете да изтеглите сумата, а при безплатни залози бонусът е обвързан с минимални коефициенти, с които трябва да играете.

Кой е добрият бонус и кои са предпочитаните бонуси

Един от най-често срещаните въпроси е кога бонусът е добър. Това е сложен въпрос и отговорът му зависи от вашето желание какво да получите и какви са навиците ви при залагане. Някои играчи предпочитат свободата на бонуса при депозит, докато други ще се зарадват на повече от един безплатен залог. За трети пък, най-важен е размерът на сумата или условията по бонуса. В обичайната практика, на всички спортни събития може да се залага предварително или наживо с бонуси, освен ако изрично не е упоменато друго. За да бъдете сигурни, най-добре е внимателно да се запознаете със специфичните условия, описани във всеки един сайт за залози и да изберете бонуса, който отговаря на вашите нужди и нагласата ви за игра.

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети