Община Кочериново продължава да търси медицинска сестра за социален проект

DenNews.bg
11.05.2021
размер на текста:

Община Кочериново продължава да търси медицинска сестра за работа по социален проект за осигуряване на патронажна грижа и превенция на COVID-19 на територията на общината.
Удължаването на приема на заявления се налага поради невъзможността за назначаване на медицинска сестра на непълно работно време (4-часов работен ден) в първи етап на подбора.
По проекта вече са одобрени кандидатите за останалите позиции – една медицинска сестра на пълно работно време, един социален сътрудник, двама домашни помощници и шестима хигиенисти. С всички назначени, включително и сестрата на 4-часов ден, ще бъдат сключени трудови договори.

Кандидатите могат да подават заявления и нужните документи за длъжностите: медицинска сестра на непълно работно време до 27 май включително.

Минимални изисквания към кандидатите са: висше образование – завършена образователно квалификационна степен професионален бакалавър и/или средно специално медицинско образование (медицинска сестра, акушерка; фелдшер и други лица притежаващи медицинско образование), да имат професионален опит не по-малък от 1 година в областта на здравните дейности.
Характер на работа: Осъществява дейности свързани с измерване на кръвно налягане, осигуряване помощ в процеса на закупуване, съхранение, разпределение и прием на лекарствата в дома, съдействие при настаняване в болница, помощ при изготвяне и спазване на хранителен и диетичен режим, смяна на превръзки и др. Също така оказва помощ на потребителя при вземане на лекарства или ще изпълнява други първични медицински дейности, за които е оправомощен, само ако е налице информираното съгласие на потребителя или на неговия законен представител, изразено в писмена форма.

Най-четено

Темите от "Кочериново"

Етикети