Виктор Карагьозов: Играхме слабо, силите ни са изцедени

DenNews.bg
24.03.2021
размер на текста:

Снимка: DenNews.bg

Марек Юнион-Ивкони не се представи добре в първия ¼-финален плейоф срещу Монтана, загуби с 0:3 у дома и логично старши треньорът Виктор Карагьозов не бе доволен. От друга страна обаче по-общо погледнато волейболният отбор от Дупница изпраща положителен сезон с оглед на това, че тимът е изграден изключително от млади играчи.

Ето какво сподели старши треньорът Виктор Карагьозов пред bgvolleyball.com след загубата от Монтана: „Изиграхме най-слабия си мач досега. За Монтана се получиха нещата по най-добрия начин, за нас - не. Не успяхме да покажем това, което можем. Не мога да кажа точно каква е причината. След тежкия сезон може би силите на момчетата са изцедени. Не показаха нужната мотивация. Като че ли, след като спечелиха четвъртото място в редовния сезон на Суперлигата, те не намериха нужните сили за изява в плейофната фаза. Сега гостуваме на Монтана. Ще се опитаме да дадем нужното, за да се противопоставим“.

На другия полюс на настроението бе старши-треньорът на Монтана Даниел Пеев: „Смятам, че на фона на колебливото ни представяне през сезона, изиграхме най-добрия си мач досега. С внимание и концентрция, с влагане, с емоции и настроение. Видях един добър волейбол, като цяло във всички фази на играта, нещо, към което се стремихме през цялата година. Но ако трябва да отлича по елементи – играхме много добре на блок и защита. Доволен съм, защото за мен Марек е един от отборите, които впечатляват с много сърцата игра и колективен дух. Те нямат единици, които да блестят, но колективизмът е изпъкващ. В този двубой ние показахме същите позитиви. Затова съм радостен, че именно срещу такъв отбор демонстрирахме желание от всички волейболисти. Мога спокойно да кажа - силна ира на всички състезатели. Следващият двубой е на наш терен. Ако сме спокойни, ако запазим тази концентрация и покажем същите качества, които демонсстрирахме в първия сблъсък с Марек, може да спечелим и да търсим затваряне на серията при нас“.

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети