В Дупница тече организация за ваксинацията на ангажираните с изборите

DenNews.bg
02.03.2021
размер на текста:

Ангажираните пряко с организацията и провеждането на изборите на 4 април - членове на Секционните избирателни комисии, както и ангажираните с компютърната обработка на данните, които желаят да бъдат имунизирани срещу коронавируса трябва да минат на първа ваксинация до 5 март. Това става ясно от съобщение на Районната избирателна комисия-Кюстендил.
Поставянето на първите дози ще се извършва до 5 март включително, с оглед спазване на периода за поставяне на втора доза от ваксината преди 04.04.2021 г.
Припомняме, че за ангажираните с изборите са заделени ваксини на „Пфайзер“ предвид по-краткия период между поставянето на двете дози.

В Дупница тече ваксинация по списъци, които са изготвени от партиите, одобрени са от кмета и РИК и са предадени на Регионалната здравна инспекция от РИК.

„Част от хората от Дупница преминаха вече ваксинация, с останалите ще бъдат ваксинирани в четвъртък, но има доста проблеми с объркани телефони и е доста напрегнато. Готови сме с по-малките общини от региона, остана ни част от желаещите от община Дупница“, коментира д-р Райна Сапаревска от РЗИ.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети