Дългогодишен общински съветник е новият председател на ГЕРБ-Бобов дол

DenNews.bg
09.02.2021
размер на текста:

Юлиан Божанов е новият общински председател на ПП ГЕРБ в Бобов дол. Той бе утвърден на позицията с решение на Изпълнителната комисия на партията от началото на този месец. Божанов поема поста от досегашния ръководител на структурата Мая Спасова, която го освобождава поради лични причини.
38-годишният Юлиан Божанов от 2009 г. се занимава активно с политика и е член на ГЕРБ. Той е трети мандат общински съветник в местния парламент, като през годините е бил и част от Общинското ръководство на политическата сила в Бобов дол.
„Благодаря за гласуваното доверие от страна на Областното ръководство и на Изпълнителната комисия на ГЕРБ. Осъзнавам, че отговорността е още по-голяма, защото е преди самия старт на предизборната кампания. С колегите от ГЕРБ – Бобов дол сме сплотен и опитен екип, затова имаме амбицията да работим активно и да покажем добри резултати“, коментира Юлиан Божанов. „Ще продължим да посочваме актуалните и наболели обществени теми, с градивна критика към местната власт“, заяви новият общински ръководител. Божанов отбеляза също, че добрият и креативен диалог ще бъде водещ при определяне на общинските политики на партията.

Най-четено

Темите от "Бобов дол"

Етикети