Какви мебели ще намерите в Mömax

Не е лесно, но не е и особено трудно да обновите интериора, стига да имате ясна концепция, към която да се придържате. Ето какво съветват специалистите

DenNews.bg
23.12.2021
размер на текста:

Мебели Mömax

Има много идеи за това как бихте могли да обзаведете дома си модерно, удобно и по начин, по който всеки един член на семейството да се чувства добре. При покупката на нови мебели е необходимо да откриете качествени дизайнерски решения, които са издържани в стилово и цветово отношение. Те трябва да са не само тренди, но и да притежават необходимата износоустойчивост, че да нямате забележки към тях дори и след години употреба. Важна предпоставка за запазването на техните качества е прецизната изработка, която гарантира здравината и красивия външен вид на обзавеждането.

 

Как да изберете нови мебели за дома, съветват експертите по интериорен дизайн

 

Не е лесно, но не е и особено трудно да обновите интериора, стига да имате ясна концепция, към която да се придържате. Ето какво съветват специалистите:
    1. Определяне на основния стилТой може да е класически или ретро, да е френски или еклектичен, но във всички случаи трябва да отразява личността ви и да е в унисон с естетическите ви предпочитания. За да решите каква да е визията на бъдещите ви мебели, е препоръчително да вземете под внимание и актуалните тенденции при интериора. Така ще имате ясна насока към какво да се ориентирате.2. Избор на цветова схемаИзключително много са възможностите по отношение на нюансите, в които да купите ново обзавеждане. Могат да бъдат светли, да са по-наситени и ярки, или да комбинирате по малко и от двете. В момента са модерни контрастните решения, които създават усещане за динамика, дълбочина и загадъчност.3. Оценка на възможностите, които жилището ни даваИнтересен факт е, че изборът на мебели за малки имоти не е толкова лесен, колкото изглежда. Ако трябва да обзаведете студио или гарсониера, ще ви се наложи да откриете решения, които да ви помогнат да оползотворите докрай всяка една зона. При големите жилища пък е налице предизвикателството да постигнете модерна и разнообразна обстановка, придържайки се и към паричните си възможности – в случая ще ви е необходим по-голям брой мебели, които да позиционираме във всяка една стая.4. Задаване на финансова рамка


Можете дори да започнете от това, за да не губите излишно време в разглеждане на обзавеждане, което не ви е по джоба. Определянето на конкретна финансова рамка ще ви помогне да филтрирате стоиците предложения, сред които има по-евтини и много луксозни.
 

 

 

Кои ще са актуалните тенденции при жилищното обзавеждане за 2022

 

Питате се кои интериорни решения ще са модерни през 2022? Въпросът ви е напълно уместен, защото е наистина от голямо значение да знаете какво ще е “тренди” занапред. На преден план излизат мебелите от естествени материали (камък, дърво и др.). Екологичният дизайн (флорални и животински елементи), минимализмът (повече пространство, въздух и светлина), ретро акцентите и заоблените форми са други интересни решения. Цветове като кралско синьо, функционалните пространства и стъклените компоненти ще са също много актуални през 2022.

Какви решения ще откриете в онлайн магазин Mömax

 

На това място ще попаднете на изключително разнообразен продуктов каталог, който включва мебели за спални, кухни, дневни, детски стаи, коридор, офиси и др. Сред многобройните решения се нарежда и домашният текстил, който е също водещ елемент при създаването на уютна и практична домашна обстановка. В онлайн магазин Mömax ще откриете още и обзавеждане за баня, с което любимите ви СПА моменти ще са още по-незабравими. Домашни потреби, декорация, осветление и продукти за готвене – възползвайте се от изобилието на стоки за дома докрай.

 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети