Хороскопът за днес, 23 декември

DenNews.bg
23.12.2021
размер на текста:

Овен

Това е ден, в който да направите първата крачка, ако искате да възстановите важни за вас отношения. Може би някой друг е сгрешил, но какво значение има това?

Телец

През този ден се опитайте да не надценявате усилията си. Няма как да сте навсякъде и да успеете да свършите чуждата работа.

Близнаци

През този ден най-добре не влизайте в спорове или съревнования. Сега не е моментът да се стремите към победи.

Рак

Храни, които стават за ядене, а ние ги изхвърляме.През този ден ще се събудите в добро настроение. Използвайте вдъхновението си, за да се справите с най-сериозните задачи.

Лъв

През този ден лесно можете да се превърнете в център на внимание, където и да се намирате. Въпросът е дали го искате?

Дева

През този ден ще спечелите нечии важни симпатии. Не позволявайте, обаче да се злоупотребява с доброто ви отношение.

Везни

Денят ще изисква от вас висока степен на физическа активност. Обуйте удобни обувки и закусете стабилно.

Скорпион

През този ден силите ви няма да стигнат за това, което сте намислили. Най-добре изчакайте настъпването на по-подходящ момент.

Стрелец

През този ден помислете добре преди да се втурнете да спасявате някого. Понякога хората сами трябва да намерят решението на проблемите си.

Козирог

През този ден рискувате да направите грешка заради доброто ви сърце. Опитайте се да не давате от себе си без да сте проверили ситуацията добре.

Водолей

През този ден ще трябва да направите компромис между амбициите си и ежедневните си задължения. Няма да ви е лесно, но резултатът ще е обещаващ.

Риби

През този ден решението на отдавна забравен проблем ще се появи сякаш от само себе си. Истината е, че понякога нещата трябва да отлежат.