Дневен хороскоп за днес, 2 декември

DenNews.bg
02.12.2021
размер на текста:

Овен


През този ден ще откриете отговорите на много важни въпроси. Ще трябва да се постараете, за да научите истината, но усилията ще си заслужават.


Телец


Това е ден, който ще ви затрупа с емоции. Изберете най-хубавите от тях, за да стоплят сърцето ви. Все пак не преминавайте никакви граници.


Близнаци


През този ден няма да имате яснота по важни въпроси. Затова изчакайте да видите как ще се развият нещата преди да се решите на каквито и да било стъпки.


Рак

 

През този ден може да се сблъскате с някакво препятствие. Не му придавайте прекалена важност и ще го преодолеете лесно.


Лъв


Това е ден, в който да не предизвиквате съдбата. Колкото и всемогъщи да се чувствате, не забравяйте, че има обстоятелства, върху които не можем да влияем.


Дева


Това е ден, в който сами трябва да разберете къде да спрете и да поставите границите. В противен случай някой друг ще го направи вместо вас.


Везни


Това ден за взимане на важни и отговорни решения. Ще сте способни на усилена интелектуална дейност. Умът ви няма да ви подведе.


Скорпион


През този ден ще можете да отличите важното от незначителното. Смело можете да започвате нови дела. Не се страхувайте да поемете отговорност.


Стрелец


Денят е подходящ за дейности, свързани с придобиване на имущество. Възможна е появата на здравословни проблеми, но те няма да са сериозни.


Козирог


Добрата ви дума днес ще направи чудеса за някого. Неговата реакция ще е изключително щедра към вас. Заслужили сте го!


Водолей


Това е ден, в който да помислите за другите. За сега трябва да оставите настрана вашите лични интереси. Ще дойде ред да удовлетворите и тях.


Риби


През този ден ще се случат важни събития, които ще дадат отражение на бъдещето ви. Слушайте съвестта си и всичко ще бъде наред. Източник: actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети