Дневен хороскоп за днес, 17 декември

DenNews.bg
17.12.2021
размер на текста:

Овен


Денят предполага някои рискове. Те ще ви изглеждат забавни, но най-добре избягвайте хазартни крачки и действия.


Телец


През този ден не изяснявайте отношения. Повишен е рискът от конфликти с приятели и роднини. Няма да може да се сдобрите дълго време.


Близнаци


Това е ден, в който да действате с разум, а не със сила. Има елегантни начини да изпратим някого далеч, освен ритника.


Рак


През този ден ви предстои дълъг път. Опитайте се да спазвате всички правила за безопасност и не правете никакви изключения.

 

 

Лъв


През този ден безпокойството ви може да е повишено. Няма да имате основателна причина за това, така че се опитайте да сте спокойни.


Дева


Това е ден, в който да усмирите желанието си за промяна. Не бързайте в нищо. Това е момент, в който само да наблюдавате.


Везни


Денят предполага рискове и грешки. Бъдете много внимателни във всичко, което правите. Проверявайте действията си по няколко пъти.


Скорпион


Това е ден, в който да преразгледате плановете си. Най-добре отложете важните решения и стъпки за друг ден.


Стрелец


Днес работата с информация може да е затруднена. Няма да ви е лесно да различите важното от незначителното. Най-добре не бързайте с взимането на решения.


Козирог


Това е ден, в който да избягвате спонтанните действия. Не се страхувайте да изглеждате нерешителни. Спазвайте своя линия на поведение.


Водолей


През този ден шегите ви могат сериозно да засегнат някого. Дръжте езика си зад зъбите, ако не искате неприятности.


Риби


Плановете ви през този ден няма как да останат тайна. Опитайте се да ги представите в най-добронамерената им светлина. Източник: actualno.com