Немска фирма за лечебни соли откри свой магазин в Дупница

Зад проекта стои дупничанката Вася Стоянова

DenNews.bg
01.12.2021
размер на текста:

Немската фирма за натурални минерални соли„Кьонигсалц” откри магазин и склад в Дупница на улица "Хан Аспарух" № 13. Зад проекта стои родената в този град- амбициозна, смела и чаровна Вася Стоянова. Тя избра родния си град, за да отвори първото за страната представителство на един от големите производители на продукти от минерални соли от цял свят, както повелява традицията у нас- с водосвет за здраве.


Вася се запознава с лечебните и терапевтични свойства на минералните соли в Австрия- страна с вековни традиции в добива на сол.
Това я заинтригувало и мотивирало да възроди доказалите се с векове назад лечебни и терапевтични практики, използвани дори от Хипократ.
Така, въоръжена с амбиция и кураж, тя решава да отвори първото представителство на немската фирма в България. И къде по-добро място за такова начало от родния град, където са корените й.


Хващаме я в еуфория да реди рафтовете с “Вълшебства”, както ги нарича самата тя и ни разказва приказки за солта... Цялата продуктова гама с подробни описания ще намерите в нейният сайт/онлайн магазин www.eterra.me 

                       Онлайн магазин ETERRA

СОЛТА , която ще намерите тук е жива натурална и естествено минерализирана от най-качествените солни мини в света! Алпийска, Хималайска, Персийска и Халит, сол от Андите, Карпатите и опушена сол.

- за здраво и балансирано тяло
- за хармония, защита и красота на дома
- за по-здравословно и вкусно хранене

 

Красивите солни лампи освен, че ще придадат топлина и уют в дома ви, носят също здраве и добро настроение чрез излъчването на отрицателни йони, които стимулират хормона на щастието- ендорфин. Имат пряко въздействие върху дихателната и нервната система, и подобряват качеството на съня.

И ако искате за Коледа да зарадвате вашите близки с уникален, полезен и нетрадиционен подарък, направете своя избор, като посетите онлайн магазина www.eterra.me

или на място. Телефон за информация- 0884 400 502. 

                 Онлайн магазин ETERRA

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети