Виктория Василева в Сапарева баня: Няма да забравим тези срещи и разговори, ще продължим да ви чуваме

Избори 2021
08.11.2021
размер на текста:

Няма да забравим тези срещи и разговори, които провеждаме интензивно от вече близо година. Няма да забравим какво ни казвате и какво искате, ще продължим да ви питаме, да ви чуваме и да се съобразяваме с мнението ви. Това каза Виктория Василева, водач на листата на ПП „Има такъв народ“ за област Кюстендил на среща с граждани в Сапарева баня.

Кандидатите за народни представители от партията на Слави Трифонов увериха, че най-важната задача на новият парламент е да бъде формирано редовно правителство.
„Надявам се всички партии да осъзнават колко голяма е отговорността на политиците в този момент – нямаме право на дребнотемия и извиване на ръце, както се случи при нашия опит да съставим кабинет, защото тогава се оказа по-важно за някои партии какви ще са назначенията в държавната администрация, а не това да спасим България от задълбочаващите се кризи. Сега най-важното е да бъде овладяна енергийната криза, защото високата цена на тока вече удари бизнеса, а скоро това ще стане и с битовите сметки. Ние от „Има такъв народ“ ясно сме заявили своите приоритети систематизирано и открито. Виждаме и чуваме, че всички партии сега са загрижени, надявам се да не се повтори сценарият от последните два парламента. Категорично казвам, че „Има такъв народ“ ще направи всичко по силите си да има редовен кабинет и стабилно управление“, каза още тя.


Граждани на Сапарева баня не скриха притеснението си, че спиралата от извънредни избори водят до несигурност за доходите, притеснение от растящите цени, страх от вихрещата се безконтролно епидемия.


„Страшно е, особено за обикновените хора като нас и хората от провинцията, които нямаме избор да сменим работата или да започнем още една работа. Само ни лъжат с обещания години наред, а после ползват нашето доверие да си пълнят джобовете и да наливат държавни пари в техните фирми. Щом сме тук, за вас ще гласуваме, но ни обещайте, че няма да се подавате на натиск и ще направите всичко нужно да помогнете на обикновените хора веднага“, обърна се към кандидатите за народни представители местна жена.


„Не можем да говорим от името на всички партии, можем само да ги призовем да намерим общ език и да се обединим около приоритетите, от които зависи стабилизирането на държавата, а след това и предприемане на нужните реформи. Това го направихме и в предходния парламент – знаете, че „Има такъв народ“ предложи на останалите обединение под списък с най-важните точки, но видяхте какво се случи – нежелание, дори саботиране на намеренията ни. Ние си взехме поуките. Знаете, че партията ни е нов проект, но се учим бързо – сега ще действаме още по-открито и решително, защото знаем, че няма време за губене и защото ви чуваме“, отговори Василева.

На срещата присъстваха кандидатите за народни представители от ПП "Има такъв народ" Снежанка Траянска – собственик на фирми за счетоводни и транспортни услуги, вещо лице към Окръжен съд-Кюстендил и областен координатор на ИТН; д-р Здравко Данаилов -стоматолог и общински координатор на партията за Дупница, Янек Кючуков -бивш футболист във ФК „Марек” и треньор с дългогодишен опит в сферата на спорта - треньор, директор и ръководител; инж. Лилия Станчева от Бобов дол; Милен Георгиев - общински координатор на партията в Кюстендил, кинезитерапевт и бизнесмен; Теодора Ганева от Рила, като има 18 г. стаж в администрация; Димитър Джоргов -общински координатор на ИТН в Сапарева баня.

Купуването и продаването на гласове са престъпления

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети