Дневен хороскоп за днес, 29 ноември

DenNews.bg
29.11.2021
размер на текста:

Овен


Този понеделник е добре да бъдете по-категорични. Не се подавайте на разрушителното действие на съмнението и липсата на кураж.


Телец


Денят не е подходящ за започването на нови дела. Върнете се към всичко онова, което не сте довършили. То не може да чака повече.


Близнаци


Денят ще бъде изпитание за нервите ви. Бъдете готови да се борите за себе си и да изгоните надалеч отрицателните емоции.

 

 

Рак


Това е ден, в който ще може да реализирате отдавнашна цел, чието време е настъпило. Бъдете готови за изненадващо пътуване.


Лъв


Този понеделник не пестете сили. Всичко, което направите днес може да послужи за стабилна основа на обещаващо бъдеще.


Дева


Този понеделник не бързайте да действате. Първо огледайте добре ситуацията от всичките й страни и я анализирайте старателно.


Везни


Това е ден, в който може да научите много. Ако сте достатъчно наблюдателни, всичко, което се случва може да бъде във ваша полза.


Скорпион


Този понеделник лесно може да насочите обстоятелствата да работят за вас. Не забравяйте хората, които са спомогнали това да се случи.


Стрелец


Този понеделник ще бъдете късметлиите на зодиака. Няма да ви е трудно да постигнете това, което сте намислили с лекота.


Козирог


Предстои ви запознанство с важен човек. В началото може да не ви се струва така, но почакайте да мине време


Водолей


Този понеделник няма да ви изненада с добро настроение. Приемете нещата такива, каквито са и не драматизирайте излишно.


Риби


Денят ще ви даде голяма възможност да се изявите. С много малко усилие сега може да достигнете връх, за който отдавна сте мечтали. Източник: actualno.com