Дневен хороскоп за днес, 26 ноември

DenNews.bg
26.11.2021
размер на текста:

Овен


Този петък ще имате възможността да се възползвате от нова придобивка. Не изпитвайте никакви угризения на съвестта - напълно я заслужавате.


Телец


През този ден няма да имате време за почивка. Започнете деня с гимнастика и здравословна закуска, за да издържите натоварването.


Близнаци


Този петък ще получите потвърждение на ваше подозрение. Не си позволявайте да проявите горделивост, останете мълчаливо благородни.


Рак


Този петък ще ви зарадва с неочаквано добро отношение от човек, от когото не сте го очаквали. Помислете добре на какво се дължи това.


Лъв


Този петък ще получите помощ, точно когато ви трябва. Денят ще е тежък, но не се отчайвайте - всичко ще приключи благополучно.


Дева


Този петък ще бъдете поканени за участие във важно събитие. Не се подценявайте - напълно достойни сте да участвате.


Везни


Този петък ще бъдете изправени пред труден избор. Опитайте се да бъдете далновидни и не взимайте решение от страх.


Скорпион


Този петък ще бъдете изненадани в любовно отношение. Съдбата ще е благосклонна към вас. Ще се чувствате истински щастливци.


Стрелец


Този петък не се подлъгвайте по чуждото мнение. Дори да е на ваш много близък - имайте доверие на интуицията си.


Козирог


Този петък ще ви е много лесно да се спогодите с всеки. Използвайте това, за да договорите изгодни условия във важна сделка.


Водолей


През този ден не разчитайте на чуждата помощ. Съвсем спокойно ще може да се справите с всичко, благодарение на ресурсите ви.


Риби


Този петък ще протече по различен начин. Не се отпускайте до края на деня. Изненадите ще следват една след друга. Източник: actualno.com