Областният управител се срещна с депутатите от област Кюстендил

DenNews.bg
23.11.2021
размер на текста:

Областният управител Александър Пандурски се срещна днес с новоизбраните народни представители от област Кюстендил Стежанка Траянска от „Има такъв народ“, Христо Терзийски от ГЕРБ и Бойко Клечков от БСП. Народният представител от „Продължаваме промяната“ Георги Стамов не успя да присъства заради служебни ангажименти.


Важното е за област Кюстендил да работим като един екип, който защитава интересите на местните жители и се бори за реализирането на ключови инфраструктурни проекти и добри политики в региона, каза областният управител. Той поздрави новите народни представители и изрази надежда, че, независимо от политическата принадлежност, с обединени усилия, ще работят заедно за развитието на региона.
Срещата бе инициирана от инж. Пандурски и премина в работен формат. „Благодаря ви, че откликнахте на тази покана. Трябва да знаете, че в лицето на Областна администрация винаги ще имате един коректен партньор, който има желание да работи и съдейства за реализирането на добрите политики за Кюстендилски регион“, заяви инж. Пандурски. Той обясни, че за тези няколко месеца Областната управа е дала „зелена светлина“ на няколко проекта и е съдействала по казуси, които са били на дневен ред за решаване.
Заедно с представителите на законодателната власт бяха обсъдени редица проблеми и въпроси, касаещи общините от Кюстендилска област. Бе коментирано и значението на големите инфраструктурни проекти, които трябва да се реализират, за да се даде тласък на местната икономика. Поставена бе и темата за подкрепа на малкия и среден бизнес, но също така и търсенето на начин за привличане на големи инвеститори. „Разчитаме на вас да привлечете такива инвеститори. Имаме подходящи терени и имоти в областта, които биха могли да се използват за реализирането на големи инвестиции“, заяви още инж. Пандурски.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети