Марек Юнион-Ивкони загуби в дебюта на Найденов

DenNews,bg
08.10.2021
размер на текста:

Марек Юнион-Ивкони загуби с 1:3 гейма от Пирин (Рз) в контролна среща, играна в Спортната зала в Дупница. Това бе и неофициален повторен дебют за Найден Найденов, който се върна начело на волейболния отбор от Дупница. Проверката бе първа за дупничани от предсезонната подготовка и втора за разложани, които преди това се бяха наложили като гост на ЦСКА.

„Загубихме от Пирин в първата проверка, но тимът на Разлог има качествени играчи. При нас някои от състезателите играят за първи път като титуляри. Ще трябва доста да работим. Нямаме поставени цели. Въпросът е младите да се развиват покрай някои от по-опитните в състава. Задачата е да надграждаме и да играем добър волейбол“, коментира Найденов пред BGvolleyball.com .

„Върнах се в Марек, защото Виктор Карагьозов поема школата на клуба. Той става главен треньор на подрастващите. Аз приех предложението да поема мъжкия отбор. В представителния тим за предстоящия сезон ще работим с по-млади момчета. Целта е те да се обиграват и да повишават нивото. Затова са тези контроли, да натрупат игрово време и да се види къде сме“, допълни Найден Найденов.

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети