Изтеглиха първите печеливши от томболата на МЗ за ваксинирани

DenNews.bg
08.10.2021
размер на текста:

Първият жребий от томболата за ваксинирани срещу коронавирус, която се организира от здравното министерство беше изтеглен в ефира на БНТ тази сутрин. Първите 25 печеливши сред ваксинираните лица в периода от 30 септември до момента вече са ясни.
Томбола цели да поощри и да награди българите, които са взели решението да се ваксинират. В нея могат да участват лица над 12 години, които са се ваксинирали срещу COVID-19, без значение дали имунизационният цикъл е завършен.
Печелившите участници ще бъдат обявени на интернет страницата www.coronavirus.bg, на официалната страница на Министерството на здравеопазването и на фейсбук страницата на МЗ.
Спечелилият трябва да отговори най-късно до 2 дни с потвърждение за получаване на наградата на имейл ncpha_igracovid19_mz@ncpha.government.bg. Ако печелившият не отговори до 2 дни, губи правото си за получаване на награда. В този случай организаторът ще определи друг печеливш чрез жребий на случаен принцип.
1206 са общо регистрираните участници, които се включиха в първото теглене на поощрителната игра за ваксинирани лица. Те са успели да се регистрират от пускането на регистрацията в 11:00 ч. на 30.09 до 19:30 ч. на 07.10. Най-възрастният участник е роден през 1932 г., а най-младият – през септември 2009 г.

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети