Как да изберем комфортно дамско бельо?

DenNews.bg
05.10.2021
размер на текста:

За да бъде вашият избор бърз, а покупката успешна, в статията ще разгледаме основните видове дамско бельо, какви са разликите и предимствата.

 

Много важен елемент за правилния избор на комфортно бельо е изборът на материята, от която е изработено. По-добре е да подберете модели, които да са комбинация от естествени тъкани и изкуствени материали. С такъв избор ще се насладите на артикули, които са с перфектно съотношение между цена и качества.

 

Естествените материали, които е добре да присъстват в състава на бельото, са:
1. Памук
Памукът е универсален дишащ материал. Не предизвиква алергии, лесно се пере и е на достъпна цена.
2. Коприна
Коприната е много по-скъпа от памука. Коприненото бельо се характеризира с лекота, изтънченост и висока издръжливост.
3. Вълна
Вълната е идеална за студените месеци поради своите затоплящи свойства. Запазва формата си за дълго време.

 

Напълно синтетично дамско бельо по принцип не се предлага. Но на пазара има много модели – комбинация от естествени и изкуствени материали.

 

Много е важно преди да пазарувате да се измерите с шивашки метър /гръдната обиколка, талията и ханша/. Важно е да измерите параметрите си преди всяка покупка! Дори малки колебания в теглото могат да имат забележим ефект върху обиколката и обема.

 

Що се отнася до бикините, техният размер съответства на размера на дрехите. Ако носите неща с размер четиридесет и две или четиридесет и четири, тогава изберете бикини в същата категория размери. Освен това, ако купувате бикини от синтетичен материал, дайте предпочитание на модели по точния ви размер, а дамско бельо от естествени материи се разтяга, така че може да вземете и по-малък размер.

 

Всеки сутиен трябва да се регулира чрез затягане или разхлабване на презрамките на правилните места, така че да пасва идеално на фигурата. Не се колебайте да поискате помощта на търговски асистент при избора на бельо. Например, когато корсажът е малко по-голям от необходимото, той създава "подпори" на гърба, тъй като седи хлабаво и го притиска. И обратното - ако корсажът е твърде малък, презрамките ще се впият в кожата, а сутиенът ще създаде допълнителен обем под мишниците.

 

Бул Бел предлага богат асортимент от артикули и търговски марки, доказани на българския и чуждестранен пазар. С повече от 28 годишния си опит в търговията на бельо, фирмата предосатвя на своите клиенти голямо разбообразие от дамско и мъжко бельо, бански костюми, домашно облекло и аксесоари.

 

Можете да пазарувате удобно от вкъщи, по което и да е време на деня и нощта. В онлайн магазина на Бул Бел пазаруването на бельо може да бъде лесно и удобно без риск. С Бул Бел винаги може да разчитате на бърза доставка, лесна замяна или връщане, както и на консултанти, които да ви съдействат при нужда от помощ.

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети