Девен хороскоп за днес, 28 октомври

DenNews.bg
28.10.2021
размер на текста:

Овен


Очаква ви прекрасен ден, в който ще може да се разберете с всички за всичко. Използвайте късмета си за възвишени цели.

 

 

Телец


През този ден не пропускайте шанса да участвате в ползотворни преговори. Имате всички шансове да постигнете целите и желанията си.


Близнаци


През този ден ще съумеете да се впишете в една доста сложна обстановка. Няма да сте застрашени от участие в конфликти.


Рак


През този ден ще може да се уверите, че всичко се случва по най-добия начин и в точния момент. Това е благодарение на неуморните ви усилия.


Лъв


През този ден ще получите подкрепа от човек, когото не познавате достатъчно. Ще имате щастието да спечелите верен приятел.


Дева


През този ден ще имате подкрепата си на приятели, които ви подадат ръка в много важен момент. Очакват ви незабравими моменти на щастие.


Везни


Рационалността ви днес ще учуди и вас самите. Може би е време да се опитате да бъдете по-романтични и не чак толкова сериозни.


Скорпион


През този ден, каквото и да правите го правете бавно и с наслада. Само така ще усетите удоволствието от постиженията ви.


Стрелец


През този ден няма да ви е лесно да угодите на всички. Усилията ви, обаче ще бъдат възнаградени. Авторитетът ви ще се повиши.


Козирог


През този ден ще имате всички шансове да направите много успешни стъпки в професионално отношение. Отблагодарете се на помощниците ви.


Водолей


През този ден ще се наложи да се заемете с непривична за вас дейност. Тя ще бъде ползотворна, а уменията ви - високо оценени.


Риби


През този ден ще блеснат организаторските ви умения. Активността ви ще е завидна. Очаквайте похвали. Източник: actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети