Дупничанин събира на Барикадите съгражданите си на протест срещу шоковото поскъпване

DenNews.bg
02.10.2021
размер на текста:

Асен Кирилов от Дупница организира протест, на който съгражданите му да изразят своята категорична позиция против шоковото поскъпване на стоки и услуги. Събитието, което е насрочено за 9-и октомври, ще се състои на знаково за града и страната ни място- Барикадите. 

Ето как призова съгражданите си чрез страницата във " Фейсбук"  Дупница против шоковото поскъпване в България на стоки и услуги:

В началото бе словото и словото бе у Бога, и Бог бе словото". Така започва най-старата и мъдра книга – Библията. Когато в България нещата не вървят добре, Дупница винаги е била НАЧАЛОТО. Съграждани, не е нужно да Ви описвам, какво се случва с цените на ток, газ, хранителни продукти и т.н. Приканвам Ви на 09.10.2021 година, в 16:00 часа, на известните "Дупнишки барикади", да изразим нашата позиция относно случващото се. Да поискаме : Цени спрямо получаваните доходи или доходи спрямо цените, с които трябва да се храним, да отглеждаме децата си, да ги учим, да се отопляваме....да живеем. Искам да призова желаещите да посетят събитието, за спазване на мерките на обявената извънредна епидемична обстановка.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети