Виктория Василева: Честит празник, дупничани, вие сте в сърцето ми!

Избори 2021
19.10.2021
размер на текста:

Водачът на листата на ПП „Има такъв народ“ за област Кюстендил Виктория Василева поздрави дупничани за празника на града – 19 октомври.

„Макар да не съм родом от региона, опознах хората тук и мога най-откровено да кажа, че Дупница вече е част от мен. Всъщност Дупница е в сърцето ми от онези стремителни промени в края на 90-те години, когато дупничани показаха какво е характер, борбеност и воля за демокрация. Няма да забравя как дупничани изнесоха урок на цяла България, а и на света - урок по чупене на окови и полагане на път към по-добро бъдеще. За съжаление безволеви политици, корумпираната система и нечестни игри убиха тази невероятна гражданска енергия и изпиха силите на българите.
Вече почти година се срещам интензивно с граждани от региона и областта - виждам и усещам същото, което принуди и нас да се захванем с политика – да, уморени сме, но ни писна, толкова ни писна, че осъзнаваме, че единственият шанс е гражданска съпротива вътре в политиката.

Днес е хубав празник, деня на закрилника на българите св. Иван Рилски и на Дупница. Светъл ден, в който искам да пожелая на всички дупничани преди всичко да са здрави, да се грижат за себе си в тези тежки времена и се надявам и вярвам, че отново ще съберем първо кураж, а после и сили да обърнем най-после системата в правилна посока – да служи на обикновените хора, честните бизнесмени и обществото.
Дупничани са в сърцето ми и днес празнувам наравно с тях.
Честитя днешния празник и на жителите на Самораново – това е прекрасен параклис, чиито стени се надявам да чуват повече молитви на благодарност, а не на мъки“, каза Виктория Василева.


Тя и кандидатите за народни представители д-р Здравко Данаилов, общински координатор на ИТН за Дупница, футболният треньор и звезда на ФК Марек Янек Кючуков, Снежанка Траянска, областен координатор на партията, инж. Димитър Джоргов, общински координатор за Сапарева баня, Лилия Станчева от Бобов дол и Милен Георгиев, общински координатор за Кюстендил присъстваха на освещаването на параклиса „Св. Иван Рилски“ в село Самораново.

 

Купуването и продаването на гласове са престъпления 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети