Марек с още едно ново попълнение

DenNews.bg
09.01.2021
размер на текста:

С четвърто ново попълнение се подсили Марек преди началото на подготовката за пролетния полусезон в Югозападната Трета лига. Днес стана ясно, че ръководството на дупнишкия клуб се е договорило с централния защитник Евгени Тунтев. Той е на 29 години, а кариерата му дотук е преминала почти изцяло в „Б“ група с екипите на Пирин (Рз), Пирин (Бл), Локомотив (Мз), Левски (Карлово) и за последно в Септември (Сим). Юноша е на „орлетата“ от Благоевград.
Президентът на Марек Цветан Видински обясни пред DenNews.bg, че с привличането на Тунтев цели да се засили вътрешната конкуренция в отбора. Както съобщихме, останалите нови попълнения на Марек са Васил Калоянов, Николай Ганчев и Радослав Михалков, които ще се присъединят към отбора в понеделник на първата тренировка за годината. Тогава е чакан и Евгени Тунтев, но ще отсъства титулярният вратар Пламен Младенов. Стражът с прякор Пачангата наскоро препърпя операция на менискус и за възстановяване ще са му нужни още минимум 15 дни.
„Хубаво е, че ще засилим конкуренцията в състава с привличането на новите момчета, подсилихме се във всяка от линиите. Естествено, това ще ни създаде проблеми с финансите, но ако се наложи ще редуцираме някои разходи. Колкото до вратарския пост, засега оставаме с един човек, заради операцията на Младенов. Надяваме се да се възстанови навреме и да се завърне под рамката. Разбира се, не трябва да избързваме, защото се касае за оперативна намеса“, коментира Видински.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети