Разследва смъртта на старец от Кюстендилско след съмнения за насилие

DenNews.bg
04.01.2021
размер на текста:

Кюстендилската полиция разследва смъртта на старец, след като отзовали се на сигнал за починалия мъж медици от Спешна помощ-Кюстендил са се усъмнили, че смъртта му е причинена насилствено. Сигналът за починалия в къщата си в село Драговищица 92-годишен мъж е подаден вчера в Спешния център. След преглед медиците не са категорични, че случаят е естествена смърт и подали сигнал в полицията. Дежурна следствено-оперативна група е извършила оглед на място. Тялото е закарано за аутопсия в кюстендилската болница.
Задържан с полицейска заповед е 46-годишен мъж от селото, който е съжителствал с възрастния мъж. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.


На 2 януари в двора на къща на ул. „Николичевски път“ в Кюстендил е открит трупът на 49-годишен кюстендилец. При извършения оглед на място следи от насилие не са установени. Тялото е закарано за аутопсия в кюстендилската болница. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

На 1 януари е постъпил сигнал от Спешния център в Кюстендил в дежурната част на ОДМВР Кюстендил за приет пациент с огнестрелна рана в областта на лявото бедро, той е 18-годишен. Дежурна полицейска група е снела обяснения на пациента, по случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети