Дневен хороскоп за 26 септември

DenNews.bg
26.09.2020
размер на текста:

Овен

Първата част на деня ще трябва да се отчетете с някои задължения по дома. За това пък още от следобяд може да се отдадете на заслужена почивка. Направеното сутринта ще е достатъчно за целия ден.

Телец

Днес не залитайте прекалено много по финансови въпроси. Бъдете умерени в харченето, но и не преминавайте в другата крайност.

Близнаци

Тази събота ще проявите въображение и творческите си способности. Това няма да остане незабелязано и ще сте като магнит за околните. Всичко, замислено днес ще завърши добре.

Рак

Тази събота не се притеснявайте да проявите милосърдие. Това ще допринесе за душевното ви равновесие и дори за по-доброто ви физическо самочувствие. Постъпката ви ще бъде забелязана от човек, който ще я оцени достойно, макар това да не е водещият ви мотив.

Лъв

Тази събота ще имате много поводи да размишлявате много за нещата от живота. Ще усетите правилното решение интуитивно. Дано ви достигне и дисциплина , за да го осъществите. Крайно време да престанете да разсъждавате егоистично.

Дева

Тази събота вероятно ще ви се наложи да планирате предстоящ ремонт. Ще се справите чудесно със задачата, не позволявайте на съмнения да ви разколебаят за начинанието.

Везни

Тази събота е чудесен ден за покупки. Освен това може да се запишете на отдавна мечтания курс по танци или чужд език, за който все не ви оставаше време. Направете това за себе си!

Скорпион

Тази събота не си и помисляйте за работа. Денят е почивен и само това. Организирайте си поне две срещи с приятели.

Стрелец

Тази събота ще сте прекалено фокусирани върху финансовото оцеляване. Това може да доведе до емоционални конфликти с любимите ви хора. Не забравяйте, че не всичко е пари.

Козирог

Най-важното днес е да запазите мира в семейството. Може да се наложи да сте по-дипломатични от обикновено, но резултатите ще си заслужават.

Водолей

Не рискувайте отношенията в семейството. Днес може да крайно настроение, но всъщност е важно какво ще бъде занапред. Мислете за бъдещето.

Риби

Не се колебайте да бъдете настоятелни относно вашите права. Дори да ви струва някои отношения не бива да търпите никакво посегателство срещу себе си.

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети