Кюстендилска фирма ще извърши ремонта на междублоковите пространства в жк „Бистрица“

DenNews.bg
21.09.2020
размер на текста:

Кюстендилската фирма "Булплан инвест" ООД спечели трите позиции в обществената поръчка за "Реконструкция и облагородяване на междублокови пространства в жк „Бистрица". Комисия с председател зам.-кметът на Община Дупница Крум Милев определиха кандидата да реализира строителните дейности по втория етап в най-големия жилищен квартал в града.
Кюстендилската фирма бе единствен кандидат по първа и трета позициите, като спечели с по-добра оферта и втора позиция, където имаше втори участник - "Нивел строй" ЕООД.
След изтичане на срока за обжалване, комисията ще предложи на кмета инж. Методи Чимев да сключи договор с фирмата-победител за реализиране на ремонтните дейности.
Сред дейностите заложени за реализация са - 4 детски площадки за деца до 3 и до 12 години, пешеходни алеи, кът за настолен спорт, кътове за отдих, парково обзавеждане, озеленяване и други.
Кюстендилската фирма има редица реализирани жилищни сгради в София, както и ремонти в София, Кюстендил и други градове.
В Дупница „Булплан инвест“ е била ангажирана с направата на разпределителен газопровод от газоизмервателна до газаразпределителна мрежа на града.
В бобовдолското село Мламолово пък фирмата е извършила ремонт на водопровода в свлачищен участък.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети