Прокуратурата в Дупница е спряла досъдебното производство за повредения автомобил на Янек Миланов заради неразкрит извършител

DenNews.bg
05.08.2020
размер на текста:

Прокуратурата в Дупница е спряла досъдебното производство, заведено по жалба на обявения за общонационално издирване Янек Миланов, подадена заради системно повреждане на автомобила му. Като причина е посочена неразкриването на извършителя, а производството може да се възобнови, ако той бъде установен на по-късен етап. Ето какъв отговор ни дадоха на заданения от нас въпрос от прокуратурата в Дупница.

Във връзка с Ваше запитване вх. №1511/05.08.2020г. по описа на РП- Дупница, Ви уведомявам, че в Районна прокуратура гр. Дупница се води досъдебно производство №315/2020г., срещу неизвестен извършител за извършено престъпление по чл.216, ал.1 от НК (нанесени повреди по лек автомобил), по което пострадал е Я.М.М. от гр. Дупница. Досъдебното производство е спряно на основание на чл. 244, ал.1, т.2 от НПК, до разкриване на извършителя на престъплението.

Както вече писахме, Янек Миланов се опита да подаде сигнал и чрез нас за извършеното посегателство, прати и видеото по-долу, заснето от неговата лична охранителна камера. 

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети