Българинът, който победи в тазгодишното издание на Fantasy Premier League, ще бъда лишен от титлата заради расистки изказвания

DenNews.bg
11.08.2020
размер на текста:

Победителят в тазгодишното издание на Fantasy Premier League - българинът Александър Антонов, вероятно ще бъде лишен от титлата поради расистка обида към звездата на Манчестър Сити Рахийм Стърлинг, разбра Gong.bg.

Антонов триумфира в конкуренцията на над 8 милиона души в голямата фентъзи лига на Острова в края на изминалия сезон във Висшата лига. Сега обаче се оказва, че той вероятно ще бъде лишен от първото си място.

Срещу Антонов е бил подаден сигнал от друг българин, който обвинява шампиона в расистки изказвания срещу нападателя на Манчестър Сити Стърлинг. Антонов е пратил обидно съобщение по адрес на англичанина в общ чат в социалните мрежи, след което е била направена снимка на обидните думи. Впоследствие футболната федерация в Англия е била известена по казуса.

Освен най-вероятната загуба на приза си за първо място, българският шампион го грози и глоба за расистки изказвания, след като това е в противоречие с общите условия на популярната онлайн игра.

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети