81-годишен пенсиониран британски викарий се спомина и остави вдовица в Букурещ- мъж с 54 години по-млад от него

DenNews.bg
05.06.2020
размер на текста:

 81-годишен бивш викарий, който се ожени за 27-годишния си румънски любим, е починал сам в букурещката болница, а вдовицата му разкрива, че "е плакала два дни", но сега е готова да се наслади на наследството си.

Филип Климентс, пенсионер от църква в Англия, почина през нощта на 31 май в болнична стая, която беше затворена за посетители на фона на пандемията на коронавирус.

Вдовицата Флорин Марин - който е с 54 години по-млад от съпруга си - заяви, че се разстроил, след като г-н Климентс починал, но че два дни траур са „достатъчни“ и че покойният му съпруг не би искал той да бъде тъжен.

Вместо това той с нетърпение очаква да се радва на 150 000 британски лири, които ще получи от животозастрахователна полица, къща от 100 000 британски лири, която беше поставена на негово име преди смъртта на г-н Клементс, и пенсия в размер на 2 000 евро на месец доживотна пенсия, но при укловие, че не се омъжи повторно.

Флорин разкри как съпругът му се разболял по време на блокадата заради коронавируса, след като не успял да посети личния си лекар в Обединеното кралство и започнал да чувства недостиг на лекарства. Наложило се да бъде настанен в болница, след което е получил инфаркт и това довело до кончината му.

 

 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети