Дупничанка организира онлайн петиция за изграждане на кучешка градинка

DenNews.bg
03.06.2020
размер на текста:

Виктория Дашова от Дупница поде инициативата за изграждане ан градинка за кучета. За целта тя организира онлайн петиция. Ето какви гласи текстът към нея:

Живеете в Дупница? Имате куче, обичате го,плащате данък за него, грижите се да е обезпаразитено и добре гледано? Но сигурно сте забелязали, че никъде в града няма обособено място за разходка, където можете спокойно да пуснете кучето си в кучешка градинка, да поиграе с други кучета, без да притеснява останалите. Не е нужно да разхождаме кучетата си по улицата и в дворовете на училищата или да се налага всеки път да излизаме от града. След като в градския парк е забранено е редно да има място, специално обособено за домашните ни любимци. В повечето градове в страната ИМА такива места! Редно е стопаните на кучета да заплащат данъка за тях към Общината и тези пари да бъдат използвани по предназначение! Призоваваме за активност от страна на стопаните и обратна връзка от Община Дупница!

Вие също можете да я подкрепите, за да могже идеята да добия по-голяма попу.я,ност и предложението да влезе за обсъждане в местния парламент

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети