Шофьор с отнета книжка помля пешеходка и коли с лудешко шофиране (ВИДЕО)

DenNews.bg
03.06.2020
размер на текста:

Шофьор с отнета книжа отпреди ден разигра екшън по улиците на Варна, помитайки първо пешеходка, а след това и седем автомобила, някои от тях по време на движение-с шофьори и пътници.
Шофьорската книжка на шофьора била отнета на 1 юни за втори път в рамките на няколко години. Той възстановил правата си след първата санкция през 2016 година. В този период четири пъти е хващан да кара без книжка, няколко пъти е залавян да управлява МПС-та, които не са били редовни - не са били регистрирани и с платени гражданска отговорност.
Шофьорът има 20 наказателни постановления и 10 фиша.
Повечето от нарушенията са констатирани от пътните полицаи в Добрич - областта, където живее мъжът. Вчера, когато блъсна седем коли във Варна, той е шофирал кола, регистрирана на жената, с която живее.
В момента той се намира в токсикологията във Варна и е под охрана. На място, когато е арестуван, е отказал да даде проба за алкохол и наркотици. След като излязат резултатите от кръвните му тестове ще бъде преценено какви точно обвинения да му бъдат повдигнати.
Пешеходката, която вчера е блъснал, е на домашно лечение след преглед и състоянието й не е тежко.
Свидетели на инцидента са успели са заснемат част от инцидента. Като на публикуваното във Фейсбук видео се вижда, че граждани опитват да спрат шофьора, но не успяват.

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети