Търсят директор на детската градина в Сапарева баня

DenNews.bg
01.06.2020
размер на текста:

Община Сапарева баня обяви конкурс за избор на директор на детска градина „Св. Анна " в града.
Кандидатите трябва да имат висше образование „Педагогика" и да имат не по-малко от 5 години учителски трудов стаж. Компютърната грамотност и ползване на чужд език са предимство.
Конкурсът ще се проведе на два етапа=допускане по документи и интервю със защита на писмено предоставена стратегия на тема „Развитие на детската градина за период от 5 години".
Кандидатите трябва да представят заявление до кмета Сапарева баня, копие от документ за самоличност, автобиография, документи за придобито висше образование, специалност и квалификация, медицинско свидетелство за общо здравословно състояние на кандидата и медицинско удостоверение, че кандидатът не се води на отчет в Център за психично здраве и писмена стратегия на тема „Развитие на детската градина за период от 5 години".
Документите се подават в запечатан, непрозрачен плик до 30 юни включително, всеки работен ден от 08.15 ч. до 17.00 ч. в деловодството на Община Сапарева.
Документите могат да се изпращат и по пощата с обратна разписка или по куриер, като пощенското клеймо трябва да е с дата, не по-късно от обявения срок.

 

Най-четено

Темите от "Сапарева баня"

Етикети