Търсят директор на детска ясла „Пролет“ в Дупница

DenNews.bg
15.04.2020
размер на текста:

Община Дупница обяви конкурс за нов директор на детска ясла "Пролет", тъй като досегашната директорка Малинка Данаилова излиза в пенсия.
Кандидатите трябва да са със завършено висше образование, образователно-квалификационна степен „магистър" по специалност „Медицина" или висше образование, образователно-квалификационна степен „бакалавър" по специалност „Медицинска сестра" или „Акушерка" и да има професионален опит – минимум 1 (една) години стаж в детска ясла. Допълнителни умения и квалификации, носещи предимство на кандидата са придобита специалност „Управление на здравни грижи" и компютърна грамотност.

Конкурсът ще се проведе в два етапа - допускане по документи и защита на писмено предоставена концепция на тема „Управление и развитие на Постоянни детски ясли „Пролет" за период от 5 години" и интервю. Документите се подават лично или чрез пълномощник в срок до 20.05.2020 год., включително.
Допълнителна информация, кандидатите могат да получат на тел. 0701/5 92 75 или в сайта на Община Дупница - https://dupnitsa.bg/currentNews-2127-newitem.html

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети