Апел към дупничани да се включат в кампанията „Купи и дари“

DenNews.bg
13.04.2020
размер на текста:

Апел към дупничани да се включат в кампанията „Купи и дари“ отправят от Ротаракт клуб на фона на кризата с пандемията от коронавирус заради която много българи загубиха и ще загубят работните си места и доходи.
Кампанията ще се проведе от днес, 13 април, до 23 април.

За да се ограничи всякакъв контакт и струпване на хора, ще бъдат поставени кошници на подходящи места след касите в магазини CBA (жк „Бистрица“ и Горна махала), Топ маркет (ул. "Св. Иван Рилски") и Кауфланд.
„Няма да поставяме представител на клуба като в досегашните ни кампании "Купи и дари", а ще разчитаме на плакатите, поставени на входовете на обектите. Всеки може да се включи в кампанията, като закупи продукти, които да дари в нашите кошници. След като се съберат продукти в края на всеки работен ден или през ден, член на нашия клуб ще взима събраните дълготрайни хранителни продукти, които ще бъдат директно транспортирани до достъпно обществено място. Там те ще бъдат разпределени по вид и гражданите, които имат нужда от тях, ще могат да вземат напълно безплатно“, уточняват от клуба.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети