Намериха тялото на изчезналия преди месец студент

DenNews.bg
04.03.2020
размер на текста:

Изчезналият преди месец студент от пазарджишкото село Сарая Николай Митов е бил намерен мъртъв във водите на езерото в софийското село Казичене, съобщава "Монитор". Новината потвърди бащата на момчето-Валентин Митов, който съкрушен, в продължение на 39 дни очакваше някаква вест за сина си.
Николай се бил прибрал в родния си дом за Коледните и Новогодишните празници, тръгнал обратно за София на 4 януари т.г., тъй като бил второкурсник в Софийския университет" Св. Кл. Охридски".
Това обаче не споменал нито на баща си, нито на своите приятели. За последен път Валентин се чува със сина си на 19 януари. Момчето казало, че тъй като е неделя, не е на работа.
"Не говорихме много. Питах го за работата и университета. Дали има пари, дали се храни", разказва бащата. Още ме обучават на работата, отговорил Николай. Каква е причината да не каже, че е няколко дни по-рано, 10 януари, е напуснал работа, не е ясно. Пет дни по-късно, на 24 януари, Валентин се опитва да се свърже със своя син, но се оказва, че телефонът му е изключен.
Навръх националния празник 3 март тялото на момчето е било открито. Към момента не е ясна причината за смъртта на студента.

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети