Тираджия и семейството му са под карантина в село Усойка, приятели ги снабдяват с продукти до пътната врата

DenNews.bg
16.03.2020
размер на текста:

 Тираджия, завърнал се от курс в Италия, е под домашна карантина със семейството си. Боян Боянов и съпругата му имат 3 деца и след като вчера се наложило майката да излезе, за да напазарува от магазина, възмутени съседи подали сигнал на тел. 112, след което на място пристигнала и полицейската патрулка. „

Стана ми много обидно, все пак някой от нас трябва да пазарува. Но след като е така, вече предприехме необходимите мерки, след като се консултирахме с кмета на селото и Кризисния щаб в Бобошево. Сега разчитаме на помощта на наши близки, на които ще даваме поръчки за това, което ни е необходимо, ще оставяме парите в плик на пътната врата, те ще оставят продуктите, и ние ще слизаме, за да ги ги вземем, коментира Боян Боянов.

 

Младият мъж и баща на 3 деца се е прибрал преди 3 дни от Италия след дълъг курс, който изпълнявал като шофьор към една транспортна фирма в Благоевград. 

Председателят на Кризисния щаб в община Бобошево Костадин Гергинов потвърди пред DenNews.bg, че младият мъж и семейството му са поискали съвет какво да правят чрез кмета на село Усойка.

За мъж, прибрал се от Англия, и разхождащ се свободно в съседното село Блажиево днес също се е наложило да идва на място полицейска патрулна коля отново по сигнал на съседи. Той е бил предупреден да не излиза от дома си и да спазва 14-дневния карантинен срок

Най-четено

Темите от "Бобошево"

Етикети