Почина заместник-кметът на Дупница Красимир Георгиев

DenNews.bg
01.03.2020
размер на текста:

Почина заместник-кметът на Дупница Красимир Георгиев. Той си отиде от този свят на 48 години, след като дълго време боледуваше, а в края на януари подаде и оставка с обяснението, че се чувства уморен и има нужда от възстановяване. 

Тази сутрин екип на Спешния център в Дупница е бил извикан на адрес в село Бистрица от кмета Кирил Огненски, който се натъкнал на безжизненото тяло на Красимир Георгиев. Огненски имал грижата да минава всеки ден покрай дома на Георгиев, който след напускането на общината предпочитал да се изолира от хората около него. Тъй като няма близки хора около него, след като последователно от този свят си отидоха сестра му, майка му и баща му, кметът на селото поел като свой личен ангажимент да навестява Георгиев. 

Красимир Георгиев водеше всички кампании на ГЕРБ в Дупница от създаването на местната структура. Завършил e Журналистика в Софийския университет, той изпълняваше перфектно своята работа, а като заместник-кмет по европроектите той и екипа му от специалисти постигнаха изключително добри резултати.

Поклон пред паметта му! 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети