Нужни сме на Веси от Сапарево, за да победи постоянните болки

DenNews.bg
28.02.2020
размер на текста:

 30-годишната Веселина Грахльова от Сапарево се нуждае от помощта ни, за да продължи битката за здравето си. Битка за пълноценен живот, която води от малко дете.
Веси е с диагноза Детска церебрална парализа. Състоянието й е открито, когато тя е годиника и 3 месеца. Изписана е от болница като здраво бебе, но всъщност още тогава е била с мозъчен кръвоизлив, който е довел до увреждания. Така и лечението й започва със забавяне.
През годините Веси е претърпяла 17 операции, провеждана е постоянна рехабилитация, а семейството й непрекъснато се консултира със специалисти от чужбина и България, които да помогнат за подобряване на състоянието й.
За лечение извън страната близките на Веси са се обръщали към Здравната каса на няколко пъти, но получили категорични откази. Мотивът е, че състоянието й може да бъде третирано и в България. Семейството, а най-вече Веси, обаче имат горчив опит от операциите в страната.
Непоносимите силни болки в мускулите и ставите през последните месеци отново принуждават близките да потърсят по-надеждно лечение и така стигат до клиника в Турция, където изготвят програма за физиотерапия и рехабилитация. Стойността на един курс терапия е 13 000 евро, а общата необходима сума е 16 410 евро.

Можете да помогнете чрез дарение по банкова сметка:

Банка: Райфейзенбак България

IBAN: BG52 RZBB91551011669366

BIC: RZBBBGSF
Веселина Грахльова


Както и на тази банкова сметка :


Получател: Сдружение Български дарителски форум

Банка: Обединена Българска Банка

IBAN: BG06 UBBS80 0210 2607 2940

BIC BG06 UBBSBGSF

Основание на превода: Дарение за DMS VESELINA


Можете да помогнете и през ХелпКарма

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети