Спортист №2 на Дупница награди хората помогнали му за успеха (ВИДЕО)

DenNews.bg
18.02.2020
размер на текста:

Eвропейският вицешампион по таекуондо – дупничанинът Митко Джорджев в присъствието на председателя на БФТ и вицепрезидент на професионалното таекуондо Слави Бинев, награди членове на федерацията, които имат принос за неговите успехи. Това се прави за първи път в родната федерация по таекуондо. По този начин Джорджев показа, че както Федерацията се грижи за спортистите, така и спортистите се грижат за хората, които допринасят за победите на международната сцена.

През 2019 година Митко Джорджев с треньор Христо Михалчев се нареди на второ място на шампионата на Стария континент, който се проведе в Дъблин. Митко Джорджев се нареди и втори в класацията за Спортист на годината на Дупница за 2019 г.

Само преди една седмица именно Джорджев бе избран за най-добър таекуондист за изминалата година на специална Гала вечер. На нея присъстваха посланиците на Република Корея и на Китай. Н.Пр. Джеонг и Думи Сяодзюн застанаха един до друг, а компания им правеше футболната легенда Георги Иванов. С тази си постъпка дипломатите показаха, че спортът може да обединява.

ВИДЕО от награждаването ТУК

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети