В САЩ тръгнаха залагания за връщането на Тръмп на президентския пост

DenNews.bg
14.12.2020
размер на текста:

 Американци вече залагат на завръщането на Тръмп. Например американският кънтри изпълнител Джон Рич е заложил 10 000 долара на факта, че Тръмп все още може да спечели тези избори и ще остане президент на САЩ догодина.

Президентът на САЩ Доналд Тръмп, по предварителни данни, е загубил президентската надпревара, но теоретично може да се върне на президентския пост, заяви в интервю за РИА Новости инвестиционният директор на датската „Saxo Bank“ Стив Якобсен, автор на годишните "шокиращи прогнози" на банката.

По предварителни данни демократът Джо Байдън печели президентските избори в САЩ. Тръмп не признава поражението, обявява победата си на изборите и оспорва резултатите в съдилищата. Държавните власти, които провеждат изборите, както и Министерството на правосъдието на САЩ, заявиха, че няма масови нарушения, които биха могли да повлияят на вота. Съдилищата все още не са удовлетворили нито едно от исканията на Тръмп и неговите поддръжници, но все още има висящи искове, включително във Върховния съд на САЩ.

 

 

Най-четено

Темите от "Свят"

Етикети