Дневен хороскоп за днес, 10 декември

DenNews.bg
10.12.2020
размер на текста:

Овен


През този ден ще ви е трудно да се справите сами с всичко, което ви предстои. Не бъдете горделиви и поискайте помощ.


Телец


През този ден някой ще се опита да ви натовари със своите проблеми. Не се поддавайте на изкушението да се превърнете в кошче за душевни отпадъци.


Близнаци


Това е ден, в който интуицията ви ще е безпогрешна. Каквото и да казват другите вярвайте на своето вътрешно усещане.


Рак


През този ден ви очаква успешно представяне в публично мероприятие. Това ваше бойно кръщене ще ви отвори много врати.


Лъв


Днес ще се наложи да помагате на приятел. В крайна сметка може да се окаже, че помощта ви не е била нужна. Има и такива дни.


Дева


Това е ден, в който е много важно да се опитате да се поставите на мястото на другия. Щом той не се чувства добре значи някъде сте сгрешили.


Везни


Това е ден, в който да се постараете да сътворите нещо красиво. То може да се превърне в един от подаръците за близките ви за предстоящите празници.


Скорпион


Това е ден, в който да усмирите емоциите и претенциите си към партньора ви. Когато човек се чувства притиснат му е трудно да обича.


Стрелец


Не омаловажавайте това, което ви е дадено. Трябва да мине време, за да оцените колко много сте получили.


Козирог


Това е ден в който ще имате възможност да помогнете на някого и да го направите щастлив. Не пропускайте шанса си да станете още по-добър човек.

 

 

Водолей


Това е ден, в който ще може да наваксате ваши пропуснато задължение. От вас се очаква да изпълнявате обещанията си навреме.


Риби


През този ден непременно отделете време за ваша любима дейност. Имате нужда да разпуснете и да зарадвате душата си. Източник: actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети