Дневен хороскоп за днес, 23 ноември

DenNews.bg
23.11.2020
размер на текста:

Овен


Този понеделник смело може да разчитате на късмета си. Възползвайте се максимално от ситуацията, но не забравяйте, че не всеки ден ще е така.


Телец


Този понеделник ще се наложи да сте искрени с партньора си. От това ще зависи качеството и развитието на връзката ви.


Близнаци


Този понеделник ще трябва да решите дали да се гмурнете в промяната, която желаете. Развитието на живота ви е в собствените ви ръце.


Рак


През този ден не забравяйте обещанията си. От това как и кога ще го изпълните ще зависи до голяма степен развитието ви в професионалната сфера.


Лъв


Този понеделник не вярвайте на всичко, което чуете. Сега е много важно да имате собствено мнение и да го отстоявате достойно.


Дева


Днес споделете мъдростта си с другите, тя ще им е от голяма полза. Направете това с чисто сърце и не очаквайте отплата. В противен случай доброто ще се опорочи.


Везни


Този понеделник ще се чувствате добре във всяка компания. Прекарайте времето в нея хубаво. Забравете за грижите и проблемите. Имате нужда от глътка въздух.


Скорпион


Днес отдайте деня на половинката си. Не е нужно да бъдете прекалено романтични. Просто проявете разбиране и готовност да го/я изслушате. Не искайте нищо в замяна.


Стрелец


Деня ще мине добре, ако си обърнете внимание. Специално на вас самите. Другите ще ви помолят за помощ, но ако сметнете за добре, не го правете. Насила хубост не става.

 

 

Козирог


Този понеделник не издавайте бъдещите си ходове. Това са отнася дори за най-близките ви хора. Бъдете търпеливи с колегите си.


Водолей


Този понеделник бъдете готови за предизвикателства. Най-добре да си ги измисляте сами, за да не се занимавате с чужди проблеми.


Риби


Този понеделник трябва да си повярвате повече. Всеки има своите притеснения, но е пагубно, когато те вземат връх над всички останали чувства. Източник: actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети