Деца и младежи от цялата страна и българското училище във Франция се включиха в конкурс на Община Дупница

DenNews.bg
20.11.2020
размер на текста:

Голям интерес предизвика конкурсът за есе и стихотворение на Община Дупница "Моето семейство - моята крепост". Получени бяха 85 произведения от цяла България, както и от българско училище във Франция.
Победителите в трите категории бяха определени от жури в състав: Василка Сумева -актриса и поетеса, Маргарита Владимирова- старши учител по литература в ПГ "Акад. С.П. Корольов"-Дупница и Маргарита Петрова- журналист.
При V-VII клас победител стана Десислава Димитрова на 12 години от Карнобат, при VIII-XII клас - Йоана Павлова на 17 години от Кърджали и при 18-29 години - Йоана Василева на 24 години от София. Припомняме, че най-добре представителите се ще получат електронни четци за книги.
Награди за отлично представяне в конкурса ще получат още: Дара Върбанова на 16 години от Дупница, Йоанна Пенчева на 13 години от Пазарджик, Божидара Василиева на 12 години от Дупница, Янка Стефанова на 11 години от с. Долно Камарци, Валентин Баров, Ивет Йотова на 19 години от София, Дилян Димитров на 24 години от Омуртаг, Ивета Стоименова на 19 години от Дупница.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети