Откриха мъртъв изчезналия след парти Иван Йорданов

DenNews.bg
03.09.2019
размер на текста:

28-годишният Иван Йорданов, който изчезна безследно на 25 август в гориста местност след парти, организирано в затворена Фейсбук група, е открит мъртъв, съобщиха от Областната дирекция на МВР във Варна.
Тялото е намерено в късния следобед вчера, а по неофициална информация по него няма видими следи от насилие.
Кметът на село Любен Каравелово Иван Димитров заяви пред БНТ, че трупът е открит от жител на селото, който е установил прилика с издирвания мъж.
Иван Йорданов, който е родом от Карнобат, но живее в София, бил на палатка с приятели в гориста местност край село Любен Каравелово, община Аксаково. Те са присъствали на техно парти, организирано тайно в затворена група във Фейсбук. Край изоставено военно поделение в близост до селото са се събрали около 150 души с кемпери, палатки и автомобили.
Сигналът за изчезването на Йорданов бил подаден от баща му в 19.40 часа на 25 август. Родителят съобщил, че е говорил по телефона със сина си, като се е чувала силна музика. Иван Йорданов успял да каже на баща си, че се е изгубил и батерията на телефона му ще падне. Малко по-късно успял да изпрати локация.
Веднага бе организирано издирване, като в него бяха включени и военни полицаи, които претърсиха бункери в изоставеното военно поделение. От младия мъж обаче нямаше и следа.
По случая е образувано досъдебно производство. Съдебно-медицинска експертиза ще установява причините за смъртта.


 

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети