Марек се отказа от участие в първенството

DenNews.bg
19.09.2019
размер на текста:

Марек се отказа от участие в Елитната юношеска група до 19 години. Това стана ясно от днешно решение на Спортно-техническата комисия на БФС, обявено официално от футболната централа. Дотук се сигна след като отборът от Дупница записа 6 загуби в 6 мача и 2:46 голова разлика. Резултатите на тима до момента се анулират.

Ето какво гласи решението на СТК:

"След като разгледа заявление от ФК „Марек 1915“ Дупница за отбора участник в Държавното първенство елитна юношеска група до 19 години, СТК Реши:
Отборът на ФК „Марек 1915“ Дупница участник в Държавното първенство елитна юношеска група до 19 години, на основание чл. 24, ал. 8, спира своето участие в първенството и от новия сезон може да се състезава само в по-ниско ниво и то през едно ниво, ако е възможно, също така губи право да участва в квалификации за Държавното първенство елитна юношеска група до 19 за период от една спортно-състезателна година.
На основание чл. 24, ал. 11 срещите на ФК „Марек 1915“ Дупница изиграни до сега в Държавното първенство елитна юношеска група до 19 години се анулират и в следващите редовни кръгове не се присъжда резултат."

 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети