Българин, опитал да удуши 1-годишното си дете, на съд в САЩ

DenNews.bg
19.09.2019
размер на текста:

33-годишен българин е обвинен, че се опитал да удуши бебето си в Саут Ярмут, Масачузетс. Димитър Даскалов пледира невинен във вторник в съда в Барнстабъл каунти, според прокуратурата обаче има видео запис от бебешка камера, който показва мъжът в опит да удуши 1-годишното бебе, съобщава bg-voice.com
Според полицейския доклад видеото показва как Даскалов сменял памперса на бебето на дивана, но то плачело.
В един момент той спрял да сменя памперса и насочил юмрука си към лявата буза и гърди на бебето, принуждавайки главата на бебето да се изкриви на ляво, а тялото му да се мушне между възглавниците на дивана.
След това Даскалов хванал бебето за врата с дясната си ръка и го държал над главата си, според доклада на полицията.
Докато държал бебето във въздуха на видеото изглежда, че Даскалов държал десния си показалец под брадата и във врата на бебето. След това той свалил детето на дивана.
“Очите на детето изглеждат затворени, то плаче и се опитва да си поеме въздух”, пише в доклада.
След като сменя памперса Даскалов продължава с грубите действия спрямо бебето преди да излезе извън кадър.
Полицията арестувала Даскалов миналия четвъртък след като жена му се събудила от плача на бебето. Тя намерила детето със синини по ръката. Според нея Даскалов хвърлил детско камионче по нея и я учелил, пише в доклада от ареста. Даскалов продължил да я блъска и бута. Жената е бременна с второ дете от българина, според майката на Даскалов.

Българинът е обвинен и в тормоз над семейното куче.
Според съдебните документи той пребивава в САЩ нелегално., след като влязъл в страната през 2013 г. с работна виза, която изтекла през 2014 г.
Съдът определи гаранция от 750 долара за Даскалов. Следващото му изслушване в съда е на 10 октомври. Българинът също така няма право да приближава детето, съпругата си или дома където живеят.

Най-четено

Темите от "Свят"

Етикети