Дупнишкият Патриот със 7 от 7 медала в Шумен

DenNews.bg
16.09.2019
размер на текста:

7 бойци на Патриот (Дупница) участваха на Републиканското първенство по кикбокс, К1 в Шумен и се завърнаха със 7 медала. Дупничани спечелиха 2 златни, 3 сребърни и 2 бронзови отличия. Шампиони в своите катигории станаха Браян Георгиев и Иван Костадинов, със сребро се окичиха Алисия Сусанина, Ивайло Атанасов и Мони Василев, а с бронз – Ивайло Янакиев и Сашко Николов.
Състезанието премина при отлична организация от страна на домакините и от Конфедерацията по кикбокс, като участваха 150 момчета и момичета, отчетоха от щаба на Патриот.
„Доволен съм като за първо състезание за есенния дял. Разбира се, винаги може да се иска и по-добро представяне“, отчете председателят на клуба Кирил Чакъров. Той допълни, че най-изявеният състезател на Патриот Доброслав Радев е на подготовка в Холандия, където всичко се развива много добре за него. „Добри ще остане в прословутия "Mike's Gym" до 22 септември. Тренира при легендарния Майк Пасание, който е изключително доволен от него и предстоят разговори относно оферти за мачове в световноизвестните вериги“, обясни Чакъров.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети