Издирват мъж, изчезнал преди три дни в гориста местност

DenNews.bg
27.08.2019
размер на текста:

ОДМВР-Варна издирва 28-годишния Иван Йорданов Йорданов. За последно е забелязан в гориста местност край с. Любен Каравелово, община Аксаково, където е бил на палатка с приятели.
Съобщението за изчезването му е подадено в полицията на 25.08.2019 г. в 19,40 ч., а по данни на близки, е в неизвестност от около 04:00 ч. на 25.08.2019 г. Мъж от Видин е в неизвестност от 6 юли.
Иван Йорданов е около 180 см. със слабо телосложение, къса кестенява коса и брада. Лицето му е продълговато, очите - кафяви. Бил е облечен със синя тениска и къси панталони, зелено горнище, обут с маратонки.
На 26.08.2019 г. служители на ОД МВР – Варна, с помощта на служебно куче, служители от РД ПБЗН и служители на горското стопанство в с. Любен Каравелово са претърсвали района, в който за последно е забелязан Йорданов.
Днес група от над 40 служители на ОДМВР, служители от горското стопанство и граждани отново извършват претърсване в района. До момента Иван Йорданов не е установен.
От полицията умоляват гражданите, които имат информация за местонахождението на Иван Йорданов да позвънят на телефон 112 или да подадат сигнал в най-близкото поделение на МВР.

 

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети