Чимев отговори на живущите на "Ал. Батенберг" за сроковете на ремонта

DenNews.bg
12.08.2019
размер на текста:

 С решение 37/18.07.2019 година на Кмета на Община Дупница инж.Методи Чимев, за изпълнител на ремонтните дейности на инженеринг по ул. "Ал.Батенберг" до пресичането й с ул."Петър Динеков" е избран ДЗЗД "Дупнишка вода". След изтичането на законоустановения срок за обжалване на това решение на 7 август 2019 година, към изпълнителят е отправена покана за сключване на договор, като предоставят и необходимите документи за целта. Очаква се в следващите дни да бъде официално подписан и да започнат да текат сроковете за изпълнение - проектиране (15 дни) и строително монтажни работи (30 дни) или общо 45 дни за приключване на дейностите. Тези срокове започват да текат от деня на сключване на договорите между Община Дупница и Изпълнителя.
Що се касае до поставянето на информационна табела, такава ще бъде изискуема от Изпълнителя да бъде изготвена и сложена след сключването на договора с нанесените на нея реквизити - изпълнител, срок на договор, дейност, обхват...
Обръщаме внимание, че поставянето на Информационни табели, тип "билборд" е задължителен реквизит при проектите с европейско финансиране, а не в случаите, когато това е със средства на общинския бюджет.
1350 метра е заложеният обхват на ремонта на стойност 816 хиляди лева.

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети