27 служители на реда от ОДМВР-Кюстендил с награди за 140 години от основаването на МВР

DenNews.bg
04.07.2019
размер на текста:

 4-ма служители са носители на награда от главния секретар на МВР – „писмена похвала“, директорът на ОДМВР ст. комисар Е. Стамболийски награди 10 служители с“ писмена похвала“ и 3 – с „обявяване на благодарност“. 10 служители на Областната дирекция получиха грамоти от административния секретар на МВР. Всички награди са мотивирани с конкретен професионален принос в изпълнението на задълженията им.

Наградите бяха връчени на тържествено събрание от директора на ОДМВР ст.комисар Е. Стамболийски. Той изпрати и поздравителни писма до двамата служители на дирекцията – Климент Панев и Симка Анастасова, които са доайени по стаж. В писмото му се казва: За мен е чест да Ви поздравя като най-дългогодишни служители на дирекцията, благодаря Ви за достойнството и професионализма, с които продължавате да работите.
В поздравлението си към служителите на ОДМВР – Кюстендил, ст. комисар Стамболийски припомни думите на първия български премиер след Освобождението и първи министър на вътрешните работи Тодор Бурмов от обръщението му към съотечествениците си:“Обстоятелствата, в които народът ни започва своя независим политически и граждански живот, са твърде важни, а мъчнотиите – твърде големи“.
140 години по-късно думите на министър-председателя Бурмов са актуални, аз съм сигурен, че въпреки мъчнотиите, ние ще продължим с усърдие и отговорност да вършим работата си в полза на обществото, подчерта ст. комисар Стамболийски , благодари на всички партньори и граждани, с които вървим по един път за опазване на законността и сигурността в нашата област. Пожела на колегите си здраве , устойчивост и удовлетворение.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети